claracecilia

6 januari

Godkväll, idag så har jag faktiskt inte haft för mig så mycket. Åkte hem ifrån Axel rätt så tidigt, och kom hem och tog en lång promenad med hundarna och mamma, plus min lillebror. Rätt så mysigt att tillbringa tiden med familjen ibland, faktiskt. Sen så åkte vi och köpte mat och självklart sprang jag bort på maxi.. 

Men iallfall, skalldjurs soppa till mat, med champagne de låter svin gott och de kan jag förmedla att det var de. Sen satt vi och kollade på en ur dålig ''skräck'' film, och käkade chips och dip, som vi alltid gör i vår familj men ändå, lite kvalités tid med föräldrarna är aldrig fel.

Imorgon så kommer de inte bli något speciellt spenande, ligga hemma och slö. Städa upp på mitt rum och i garderoben. 

Ja, som sagt mitt liv är faktiskt inte så mycket spänande än så.. 

Hejdå. 

 

Funderingar - gymnasiet

Jag vet att många av er som läser det här ska söka till gymnasiet, snart eller om något år. Och man kanske tror exakt vad man vill bli osv, de trodde jag också, exakt vad jag ville bli och vilket gymnasium jag vill gå, men de blev helt annorlunda. 

Jag tänkte söka till hårfrisörska, eftersom jag älskar att hålla på med hår. Men de slutade med att jag sökte till resturang istället. 

Jag tänkte dela mina åsikter ang. detta val, att man bör tänka om minst tusen gånger, visst man kan söka om och gå om 1:a, de kan man men hur kul är de att inte hamna i sin årskurs, med folk i samma åldrar? Visst, för vissa kanske de inte spelar en sån stor roll, men för andra kanske de gör de. Jag själv tänkte om flera gånger, och en under en period så vill jag inte ens börja på gymnasiet eftersom jag själv trodde att jag var sämre än alla andra. 

Och sen när du söker så behöver du inte söka något du är bra på, du kan söka till de du verkligen vill bli i framtiden, man går ju i skolan för att lära sig saker och inte träna in något man redan kan, de är ju därför de finns utbildningar till allt. 

Jag tror exempel inte att utbildade läkare visste hur man skulle skära upp en människa rätt utan att den avlider, eller hur en branman ska kunna leta upp en person i tung, dödlig rök. Ellerhur? 

Jag säker bara att sök till en skola, till en utbildning du vill ha, och inte heller för att din bästa vän går där. 

De är ditt val och din framtid, tänk på de. 

5 Januari

godmorgon, jag vet att jag inte har skrivit osv men jag har inte varit hemma förens igår, och jag gillar verkligen inte att skriva på mobilen och jag var alldeles för trött när jag kom hem, plus så gick vi ner till ICA och köpte söndags mys. Och här kommer jag som vanligt med massvis med ursäkter. 

men iallafall, Axel kom hem härom dagen så jag har varit hos han och firat mini jul, och de ska vi även göra idag också. Igår ågjorde vi även tre rätters middag till Axels familj, och familj betyder hans pappa och hans styvmamma och oss.. Men det var riktigt gott, framtidens kokar.. Det blir ju rätt mycket matlagning när båda går i resturangskola, och god mat dessutom. 

just nu sitter jag och axel barnvakt åt min lillebror, de är väl sådär lagomt kul på en måndag morgon, när ingen av oss har sovit så bra.. 

Jag känner faktiskt att jag börjar sakna skola lite, alla rutiner och alla fina människor som man träffar och ser, sen börjar de bli lite lång tråkigt för de finns nästan inget kvar att göra på lovet. Men jaja. 

Jag hör av mig mer senare, hade så länge. 

Att ha sommar vore ju något just nu.

3 januari

2014-2015

Wow, längesen jag satt här och skrev men ok, nyårs löfte till 2015 var för mig själv att starta upp böoggen som jag länge har puttat åt sidan och sagt, jag gör de imorgon osv. Så ja, jag ska börja blogga i år, bättre, roligare, och intressantare. 

Som ni kanske ser ni som följde mig innan så har jag rensat hela bloggen och tagit bort alla bilder eftersom jag vill göra om allt, so here i'm. 

Men nog om de, jag tänkte sammanfatta liten om 2014, alltid kul så. 

2014 firade jag med min dåvarande pojkvän Herman och hans familj, de var jätte kul och mysigt osv. Jag levde ju ett jävla dubbel liv och var tvungen att ljuga för Magnus, ''min biologiska pappa'' att jag var tillsammans med Herman, eftersom han var mycket äldre än vad jag var, så jag mådde kanske inte så bra under den perioden även om jag verkade lycklig, men vårat förhållande gick bort snabbt, april nån gång. Men innan vi gjorde slut så gjorde jag massvis med saker, jag var med i UKM, jag var komfrimations ledare och fick en utbildning och gick på läger där jag träffade många, och jag fick även mitt livs viktigaste brev, gymnasium beskedet. Och visst alla tycker de kanske låter onödigt att kalla de ''mitt livs viktigaste brev'' men de var de, för de där brevet var min biljett ifrån värmland, och till huvudstaden, Stockholm.

Men som sagt, jag var hjärtekrossad av att jag och Herman gjorde slut, och som lite grädde på moset så blev jag utslängd i slutet av april, av Magnus ur huset, mitt barndomshem där jag alltid har bott i, så jag fick flytta hem till mormor och morfar tills jag gick ur 9:an.

Tekniksätt så bodde jag ensam där, eftersom mormor och morfar åkte ner till Spanien. Men jag hittade en kille som jag trodde jag verkade tycka om, men de var väl bara för att dölja min hjärtesorg eller något, Martin heter han i alla fall, snäll kille tyckte jag väl osv, men de avslutade jag väldigt snabbt, de tog väl ungefär en månad. Jag hade även gjort en fin morsdag present, tatuering på armen.

Okej, jag åkte på klassresa i Göteborg, jag var halvt sjuk på min bal, jag skrek på min skolavslutning av all lycka och då var de dax att åka ifrån lortiga Skoghall, och vinka av alla beskymmer och säga hej till dem nya beskymmerna i Stockholm. 

Dagen efter skolaavslutningen så fick jag pierca tungan, har alltid vela göra de. Dagarna går och jag fyller år, 21 juni. Och de enda jag önskade mig var en flyg biljett, till mitt älskade Göteborg, och de fick jag. Jag var hos min bästavän Daniel och spendera en vecka där, vi gjorde massor, bland annat tatuerade vi oss, vänskapstatuering om man kan säga de så. 

Jag flög hem, och dagarna gick. Spenderade mina dagar på sommaren med massvis med folk, lärde även känna Kakan under denna sommaren, han är en helt underbar person, iallafall de jag har sett av honom. Jag var på fina pride festivalen. Men mina dagar var för de mesta att jag var i Bålsta och bada eller bara va där, var även endel i centrala Stockholm. Ja, slösa ännu en sommar på ingeting typ. Bortsett från att jag gjorde min fjärde tatuering där nån gång. Och jag tillbringa dom sista veckorna med en kille som jag tyckte väldigt mycket om som heter Lucas, men de tog slut straks efter jag började skolan igen.

Sista dagen på sommarlovet inser jag att jag ska börja gymnasiet, och jag grät och var skit rädd.. Jag försökte få mamma att avboka de så jag kunde börjat nästa år, men hon skickade iväg mig. 

Den dagen, är den värsta och den bästa dagen i mitt liv, jag har aldrig varit så nervös som jag var just i det ögonblicket, fyfan. Dagarna gick, och jag hade efter all längtan börjat i gymnasiet, på Stockholm Internationella Resturangskola. Och ja, de är mitt livs bästa val. Jag blev även lite förtjust i en kille i min klass, redan från första dagen.. Jag blev nyfiken pga hans snygga utseende.. Axel, snygg Axel med skin jacka och tofs. 

Men dagarna gick och klassen blev bättre och bättre, man fick mer vänner, börjadee trivas ihop, olika intressen osv. 

Och jag fick nog världens underbaraste hund under detta år, min Karma. Efter ungefär 16 år av tjatande om en hundvalp, så fick jag henne till slut, en oldie english bulldog.

Jag piercade navel, tatuerade mig igen, som en gåva till min far Christian , i farsdag present. Och åkte tillbaka till värmland några gånger, men bara för att kunna tillbringa min tid med min bästaste vän, Klara. 

Jag började rida på ett fantastiskt ställe, och fick gå på Sweden Horse Show. Jag började banta, och gick på bantings metoden LCHF, gick ner ca 8kg på 3/4 veckor.

Ja, månaderna gick och helt plöstligt blev de december, och snart slut på år 2014, ett liv där hjärtekross fan, massvis med drama, exakt som ett tonårsliv ska se ut, men allt fick tillslut ett fint slut.

I slutet av de här året, så jag gjort massvis med saker, piercat näsan, varit i Örebro, i Värmland med min bästavän, varit på bio, träffat gammalt folk från förr. Massor. 

Och sen tog de slut, jag firade med nära och kära, speciellt min nyår kyss som i år blev min älskade Klara <3

Och här hade ni mitt år lite kortfattat. 

och självklart bilder.

Vilken härlig helg, & att jag nästan tvekade att åka dit & sa att de kommer säkert bli drygt. Men icke så icke, det har nog varit de bästa & de roligaste jag någonsin har gjort. Att komma så nära personer på så kort tid känns underbart. Alla dessa nya underbara vänner<3

Ukm - bästa någonsintredje tatueringen gjordes igår, rätt nöjd.
ankaret då alltså, den har sin charm.