claracecilia

Min fina bror, Vila i frid.

Hej min fina storebror. Hur är de? Här nere är allt skit. 

Jag vill bara skriva av mig, och helst till dig. Jag vet att du ser detta eller så vill jag bara intala mig själv de. 

03.40 den 15/1-15 fick jag reda på att du hade lämnat oss, jag kan fortfarande inte förstå att du inte finns kvar här i livet. Jag vet inte hur många gånger jag bara tror att de är ett av dina sjuka skämt, och när jag såg dig ligga där på bårhuset var de bara mer overkligt, de såg inte ut att vara du, de var inte du. Min storebror Nikita, du hade ju redan lämnat oss, så den kroppen som låg där, de var bara skalet av dig. 

Vi som hade planer, vi som skulle hitta på något, jag skulle följa med dig när du skulle tatuera dig, du skulle ha kommit till oss igår och ha filmkväll, men de kommer aldrig att bli så. Jag kommer aldrig att få se dig le, få se dig skratta, få se dig röka en cigg, jag kommer aldrig att få åka på gröna lund med dig igen, prata om framtids tatueringar med dig igen.. 

Och sista gången jag såg dig i livet var på julafton.

Allt jag kan göra, är att tänka på dig, komma ihåg dina samtal man fick då och då, dina konstiga frågor, dina glada sms. 

Jag förstår att du har de bättre där du är nu, du hade ett jävligt liv.. De kan vara skönt för dig att kunna slapna av, vara för dig själv och laga ihop dig själv. Jag hoppas att du får ett enklare liv och ett längre liv än vad du fick nu och här. 

21 år, du skulle fylla 22.. Jag och gått runt här och grubblat och sagt, ''tänk om de fanns något man kunde göra'', ''jag ska fan bygga en jävla tidsmarskin och hämta upp dig'', jag skulle kunna göra vad som helst för att kunna höra din röst igen, vad som helst.. 

När tårarna rinner ner för mina kinder så vet jag att de är du som tårkar bort dom, när jag har de svårt så är du min axel att luta sig på.

Nikita Bruna-Rojas, Du var och är den storebror som jag alltid har önskat mig. 

Jag älskar dig, min bror, min krigare.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas