claracecilia

5 Januari

godmorgon, jag vet att jag inte har skrivit osv men jag har inte varit hemma förens igår, och jag gillar verkligen inte att skriva på mobilen och jag var alldeles för trött när jag kom hem, plus så gick vi ner till ICA och köpte söndags mys. Och här kommer jag som vanligt med massvis med ursäkter. 

men iallafall, Axel kom hem härom dagen så jag har varit hos han och firat mini jul, och de ska vi även göra idag också. Igår ågjorde vi även tre rätters middag till Axels familj, och familj betyder hans pappa och hans styvmamma och oss.. Men det var riktigt gott, framtidens kokar.. Det blir ju rätt mycket matlagning när båda går i resturangskola, och god mat dessutom. 

just nu sitter jag och axel barnvakt åt min lillebror, de är väl sådär lagomt kul på en måndag morgon, när ingen av oss har sovit så bra.. 

Jag känner faktiskt att jag börjar sakna skola lite, alla rutiner och alla fina människor som man träffar och ser, sen börjar de bli lite lång tråkigt för de finns nästan inget kvar att göra på lovet. Men jaja. 

Jag hör av mig mer senare, hade så länge. 

Att ha sommar vore ju något just nu.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas