claracecilia

25 januari

God kväll, och förlåt. 

jag vet att jag inte har skrivit på länge men som ni kanske förstår är de en tuff tid för mig och min familj, som jag verkligen måste ta tag i. Och de är inte de lättaste att skriva om saker som ex. hur min dag har varit, för just nu så flyger tiden förbi och jag kommer knappt ihåg vilken dag de är eller var igår, så hoppas att ni förstår. 

Men jag tänkte berätta om en sak som jag har börjat med, nämligen ''Gröna kaffebönor'', och jag har tagit dessa i ungefär en vecka och jag märker faktiskt att dom funkerar lite grann, för er som inte vet vad de är så är de alltså ett piller som man tar dagligen och ska få igång kroppen så man går ner i vikt och fortfarande äta vad man vill typ. Dom är även bra för njuren osv. Men jag mår mycket bättre i kroppen av dom också, och jag kommer troligtvis fortsätta med dom, om dom fungerar som dom ska. 

Och nu kommer nog nån och säger ''fyfan va töntig du är, börja träna istället, du är inte tjock, du är för tjock för sånt'' osv, men vet ni vad? Det är faktiskt min kropp som jag lever, som jag bestämmer och jag mår bra eller som jag mår dåligt i, och just nu känner jag att jag är villig att testa vad som helst, plus dom är helt naturliga, inga tillsatta saker.

Träna gör jag ju, jag rider, dock har jag inte gjort de på ett tag men ska försöka komma ut i stallet i veckan och så. 

Men jag rekomenderar inte Gröna kaffebönor till små tjejer som kanske läser detta, jag tycker att man bör vara runt 15 för att äta detta och prata med era föräldrar först.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas