claracecilia

12 januari

Godkväll mina kära. 

Hur är de med eran härliga, kalla kväll? 

Min är helt okej, härligt när föräldrarna är hemma och tillbringar lite tid med mig, jag tycker faktiskt väldigt mycket om familje tid, jag uppskattar de faktiskt. 

Idag förövrigt har de varit en piss dag.. Stressat ihjäl mig, irriterat mig på alla, och de var fullt där jag åt lunch och de förvärrade bara mitt humör. Sen var jag nära att missa bussen så jag var tvungen att springa i detta äckliga vädret.

Men efter att jag hade kommit hem, så la jag mig och sov i soffan.. Sen blev jag väckt av Casper, och efter maten hämtade jag ett packet som jag har väntat på ett tag, och köpte en mascara, en ny sminkväska och nya springbyxor/tights. Och jag beställde även Gröna Kaffebönor, som jag har velat ha ett väldigt bra tag, och nu så är dom här i denna vecka, är så sjukt taggad att testa dom.. Jag betällde även en ''Wallstickers'' där de står ''HAKUNA MATATA.. it means no worries -The lion king''

Min helg var jätte mysig, var i stallet i lördag, firade Axel, gick på bio (''Unbroken''), åt på restaurang, osv. Jätte mysigt, och fint var de.

I veckan händer de väl inte så mycket, ska försöka åka ut till stallet nån dag, plugga lite, och bara ta de lugnt.

Hejdå.

                                   

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas