claracecilia

5 februari

God kväll, som ni märker så har jag inte skrivit av mig så mycket på denna vecka, men de har varit lite för mycket för mig som jag inte ka klara av själv. 

Jag kan ta min vecka lite kort, i måndags hade vi äntligen öppet i resturangen och jag fick komma ut till matsalen igen, serverade några av de sötaste tanterna någonsin tror jag. Dock var jag tvungen att ta ur mig näspiercing, och när jag skulle sätta in den igen så fick jag inte in kulan, och när jag försökte testa de hemma så försvann den, och jag köpte en ny piercing även i måndags med den sög.

I tisdags så låg jag hemma, och träffade min nya psykolog, så hon och jag ska sätta upp några tider nästa gång osv. 

I onsdags så var jag i skolan, och hämtade Thea, min lilla syster på T-centralen.

Och idag har jag bara varit i skolan, och på maxi med mamma och Thea. 

Och imorgon, imorgon så är det dax för begravningen.. Att få ta ett riktigt färväl av min älskade bror Nikita. Jag har faktiskt inte fattat att han är borta på riktigt, jag väntar fortfarande efter ett pling från telefonen och så står de att de är från Nikita som frågar ''Hej, hur är de?''. fyfan, imorgon kommer de nog vara en av dem jobbigaste stunden i mitt liv, men jag tror att de kommer bli fint, jag vet att de kommer bli de. Nikita har fått en jätte fin gravplats. Jag saknar dig, brosan. 

Hejdå. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas